Skip navigation MENU

Tienergroep Eljada bestaat 40 jaar!

Kijk hier live mee naar de dankdienst vanuit de Brug. Start 19.00u.

Livestream

Jubileum

In 2024 bestaat Tienergroep alweer 40 jaar. Een mooie en belangrijke mijlpaal dat natuurlijk gevierd moet worden. Daarom organiseren we op zaterdag 20 april 2024 een bijeenkomst!

Het hiervoor opgezette team (Simon Monster, Jan Fahner, Jantine Drenth en Matthias Polinder) is druk bezig met de laatste puntjes op de i om deze dag om deze dag tot een groot succes te maken.

Direct aanmelden

Iedereen is welkom

We willen een groot feest vieren met zoveel mogelijk mensen. Iedereen die op Eljada heeft gezeten of op wat voor manier betrokken is geweest is van harte welkom.

Je kunt je aanmelden voor de hele dag, maar ook voor alleen de middag of de avond.

Programma

Het programma op 20 april is van 14:00 tot 21:00 uur en vindt plaats aan de Meester Drostweg in de Brug (kerk) en De Bron (school).

’s Middags ligt de nadruk op elkaar ontmoeten, plezier, eten en drinken. En ’s avonds zal er een gezamenlijke dienst zijn.

Hier wil ik bij zijn

Ben je benieuwd of de mensen met wie jij op Eljada hebben gezeten zich ook al hebben aangemeld? Check dan hier de lijst met opgaven. Zie je er nou nog geen bekenden tussen staan? Nodig ze dan uit!

Bijdragen

We willen deze dag echt uitpakken, omdat we heel blij zijn dat tienergroep al 40 jaar een plek is waar tieners God en zichzelf beter leren kennen. In hoeverre we uitpakken hangt natuurlijk ook af van de financiële bijdragen. Wil jij of jouw bedrijf bijdragen aan dit evenement? Dat kan met financiën, ideeën of middelen.

Je kunt een financiële bijdrage overmaken via onderstaande betaalverzoek (bedrag kun je zelf aanpassen).

Doneren

Wil je liever zelf iets overmaken? Dan willen we je vragen om in de omschrijving ’tienergroep Eljada reünie 40 jaar’ op te nemen, zodat we weten dat we het geld hiervoor kunnen gebruiken.

IBAN: NL32 RABO 038 75 547 34
SPCJ tnv tienergroep Eljada

Volg ons op op social media