Skip navigation MENU

Activiteiten

Door het jaar heen hebben we met Eljada verschillende leuke activiteiten.

Kamp
Aan het begin van het jaar gaan we op kamp. We vertrekken  op vrijdag naar de kamplocatie in Oldebroek (GLD) en komen op maandag weer terug. Kamp is gevuld met met zangdiensten, sprekers die langskomen, spelletjes, bijbelstudie en heel veel lol. Elk jaar hebben we een nieuw thema waar we gedurende het kamp op terug komen. Lees meer over kamp.

Knal een kind naar een betere toekomst
Op oudejaarsdag staan we met Eljada in een weiland bij het Veluwemeer. We nemen carbid mee en chocolade melk. Hiervoor vragen we een kleine entree en alle opbrengsten gaan naar de sponsorkinderen die we sponsoren namens Eljada.

Gebedsweek
In januari is de landelijke gebedsweek. Hier doen we met Eljada aan mee. We hebben door de hele week blokken waar we met de tieners in gebed samen komen en halen 1 nacht door waar tieners zich voor 1 uur (of meer) op inschrijven om samen met de leiding te kunnen bidden.

Eljadanight/Eljaday
Eljada is een vrijwillige organisatie waar iedereen zonder entree welkom is. Om wel alles te kunnen bekostigen hebben we 1 keer in het jaar een sponsoractie. Dit doen we met verschillende leuke acties als een stormbaan beklimmen of ’s nachts in het zwembad baantjes trekken.