Skip navigation MENU

Christelijke groepen en organisaties

Naast Tienergroep Eljada zijn er natuurlijk nog meer christelijke groepen/organisaties in Nunspeet. Bekijk hier een overzicht van deze groepen en klik door naar hun website om meer te ontdekken. Staat jouw groep/organisatie er niet tussen? Laat dit dan even weten via het contactformulier.

Jeugdgroep Eljakim

Eljakim is een plek voor jongeren vanaf 16 jaar, ze komen elke zaterdagavond (behalve de eerste van de maand) bij elkaar in de Bron in Nunspeet.

Eljakim

Huis van Gebed

Het Huis van Gebed Nunspeet is een stichting die christenen met een verschillende achtergrond wil stimuleren om persoonlijk én gezamenlijk te volharden in het gebed. Uitgangspunt van het Huis van Gebed Nunspeet is een hartelijke liefde tot de Bijbel als het Woord van God én tot de Heere Jezus Christus als de Messias van Israël en de Redder van de wereld.

website

Jong Present

Bij Stichting Present in Nunspeet kun je deelnemen aan Jong Present. Dit programma biedt jongeren van 15 tot 30 jaar de unieke mogelijkheid om hun horizon en werkervaring te verbreden. Je leert hier jezelf uit te dagen op gebied van projectmanagement, armoedebestrijding en maatschappelijke hulpverlening. De traineeship wordt speciaal op maat gemaakt voor jou en duurt 3 tot 6 maanden (fulltime of parttime). Meer over dit programma lees je op hun website.

Jong Present