Skip navigation MENU

Over Eljada

Tienergroep Eljada is een interkerkelijke tienergroep in Nunspeet. Iedere zaterdag komen ongeveer 100 tieners bij elkaar om samen met de leiding, liederen te zingen onder leiding van een band, spellen te doen, te luisteren naar een praatje en meer te leren over God door de bijbel te lezen. Ook zijn er jaarlijks een paar activiteiten, o.a. kamp en de Eljadanight. Hierover kunt nu meer lezen op de pagina Activiteiten.

Eljada betekent letterlijk ‘door God gekend zijn’ en dat is ook wat we de tieners willen leren, dat God ze echt kent!

Wanneer is tienergroep Eljada

Tienergroep is elke zaterdagavond, behalve de laatste zaterdag van de maand. Iedere avond beginnen we om 19.00 uur met het programma. Rond 21.00 uur is het programma afgelopen. Tot 22.00 uur kun je lekker nog blijven hangen om te kletsen, spelletjes te spelen en te tafeltennissen. Er is dan ook wat drinken en lekkers aanwezig! Uiteraard is er ook de mogelijkheid om al eerder naar huis te gaan!

Waar is tienergroep Eljada?

Iedere avond vindt plaats in de DorpsHerberg in Nunspeet.
Het adres van de DorpsHerberg is:
Doctor Schutlaan 2
8071 AS Nunspeet

Kernteam

Het leidingteam bestaat uit 10 personen. Om het overzichtelijk te houden, is er een kernteam opgericht. Dit kernteam bestaat uit Michel Drost en Matthias Polinder. Voor vragen over Eljada kunt u bij hen terecht via mail (info@eljada.net), of via het contactformulier.