Skip navigation MENU

Verslag 5 oktober 2019

Geplaatst op 09-10-2019 in Blog.

Door Lowna van Hekezen

 

Hallooo lieve tieners en ouders!

Het was weer een mooie avond! Deze keer geleid door Kent. Tijdens de mededelingen vertelde hij over onze sponsorkindjes: Angel en Maria. Elke Eljada-avond zamelen wij geld in voor hen. Dus vergeet je geld niet. Matthias vertelde over Simon Monster, de zendeling in Mongolië en leidde een nieuwe variant van stoelendans. 

Daarna was het tijd voor de zangdienst onder leiding van Nathan. Onder andere One thing remains en Aan uw voeten Heer werden gezonden. Bij het laatste nummer vertelde Nathan ons dat bij God zijn een goede plek is om te zijn. Als je graag bij Hem wilt zijn waar je ook bent, dan is God ook echt bij je. Bij God kan je zijn zoals hij je bedoelt heeft. En op Eljada natuurlijk ook 😉.

Michel en Janine hadden een inhoudelijk deel over ‘God de Zoon’ voorbereid. We zijn individueel of in kleine groepjes uiteen gegaan en lekker de bijbel in gedoken om te ontdekken Wie Jezus is als persoon en Wie Hij voor ons kan zijn. Bijbelteksten als Johannes 14 : 1-7 en Johannes 8 : 12 werden aangehaald. Na het lezen van veel teksten kwamen er wat vragen: Wat vind je er van? Doet het je iets? Geloof je het? Of vind je het allemaal maar lastig? Praat er over met mensen, daar kan je veel van leren. Als je graag wat creatievers deed, dan was er ook nog een opdracht op de achterkant van de blaadjes. Je kon tekenen, een gebed of brief schrijven of een samenvatting maken.

Na de afsluiting van Kent was er nog een mededeling over kamp. Nou ja een mededeling…. Nathan en Alwin lieten ons zien wat een playbackshow op kamp is!!! Het is het zeker waard om even naar de foto’s te kijken!!!!!

Het was weer tijd om te chillen en wat te eten. Bedankt voor het meenemen van al dat lekkers. Als je nog vragen hebt over het inhoudelijke moment kan dat altijd. Tot volgende week!!!