Skip navigation MENU

Matthias Polinder

Hallo, wat leuk dat je dit leest! Ik ben Matthias, ik ben 24 jaar en ik stap met veel plezier mijn zesde jaar als Eljadaleiding in. De afgelopen jaren heb ik zo ontzettend genoten van het optrekken met tieners, hun gekkigheid en openheid zijn erg aanstekelijk.

Ik kijk met veel plezier uit naar het komende jaar en hoop dat tienergroep een plek blijft waar tieners zichzelf kunnen zijn en ze mogen ontdekken dat hun ware geluk en identiteit in God te vinden is. Zelf heb ik dit op tienergroep mogen ontdekken als tiener, en dat is voor mij heel belangrijk geweest. Hier heb ik ook vriendschappen opgebouwd die mij zoveel hebben gebracht. Het is heel tof om te zien dat tieners eenzelfde ontwikkeling doormaken, vrienden voor het leven maken en God bij alles willen betrekken.

Naast Eljada ben ik werkzaam als constructeur bij het ingenieursbureau Boorsma, daar ben ik bezig met het ontwerpen en berekenen maken van constructies. Ik maak verder graag muziek en ben iemand die oplaadt van het zijn met anderen, dus dat ben ik ook graag.