Skip navigation MENU

Eljadanight 2019

Geplaatst op 26-03-2019 in Mededelingen.

Het gaat weer gebeuren hoor: De enige echte Eljadanight! Het wordt grandioos, geweldig, fantastisch, groots, magnifiek, schitterend, subliem. Oftewel, dit kun je echt niet missen!!

De Eljadanight begint op vrijdagavond 12 april om 19.00 uur. We beginnen dan met een gewone tienergroep avond. Iedereen is dan welkom, ook als je niet meedoet met de Eljadanight. Dit duurt tot 21.00 uur en om 22.00 uur starten we dan officieel met de Eljadanight. Iedereen die niet de hele nacht blijft, gaat dan naar huis.

Sponsoractie

Tijdens de Eljadanight hebben we een geweldige sponsoractie. Van 4.00 uur tot 6.00 uur gaan we namelijk met elkaar zwemmen in De Brake. Je mag zelf bedenken wat jij wilt doen als actie. Bijvoorbeeld zo vaak mogelijk van de glijbaan, zoveel mogelijk rondjes door de stroomversnelling, enzovoort. Check even bij de leiding of jouw actie mogelijk is (houd er rekening mee dat we alleen het recreatiebad hebben).

De sponsoractie is voor ons mega belangrijk omdat we door het hele jaar best veel kosten hebben. Veel van jullie ouders helpen ons daar al bij en nu gaan jullie zelf aan het werk zodat we nog heel lang heel veel leuke dingen kunnen doen.  Hierbij vragen we jullie om minimaal €30 op te halen. De persoon die het meeste geld ophaalt (in ieder geval boven de €100) krijgt een pas voor Walibi.

De sponsorlijst kan je hier downloaden. Print hem zelf even uit of neem er één mee op een tienergroepavond.

En verder..

.. gaan we ontzettend veel leuke en verschillende dingen doen. Het programma bestaat uit inhoudelijke momenten, maar ook momenten om te chillen, gek te doen en te kletsen. We sluiten de nacht af met een heerlijk ontbijt en om 9 uur gaan we naar huis en duiken we ons bed in ;)

Aangezien we zaterdagavond natuurlijk nog steeds moeten bijkomen van deze geweldige nacht, is er zaterdag 13 april geen Eljada.

Vergeet je dus niet op te geven voor deze geweldige nacht (tijdens de één van de komende avonden of via mail/whatsapp), maar vraag wel eerst even toestemming aan je ouders.