Skip navigation MENU

Bente van de Vegte

Geplaatst op 08-05-2019 in Blog.

Jowww mensen!! Ik ben Bente en ik ben 16 jaar (en dus ook hulpleider op Eljada #shocking). Ik zit in Havo 5 en geniet met volle teugen van die heerlijke examenstress NOT. Ik doe niet veel in mijn dagelijks leven alleen ehm ja werken, oppassen, slapen, chillen met al mijn vriendinnen en nog meer slapen en netflixen natuurlijk. Ik hou van een feestje en daarom ga ik o.a. jaarlijks naar opwekking met leuke ladies. Ik vind het altijd hele gezellige weekenden en ik raad het voor iedereen aan, want dit is gewoon helemaal geweldig. Ik ga daar zoal naar de diensten bij TEENZONE en daar zingen we altijd allemaal lekkere nummertjes (net als bij Eljada;)), dus vandaar had ik het grandioze idee om mijn top 5 christelijke worship-achtige nummers te delen met jullie.

Real love van Hillsong Y&F

Ik vind dit wel een lekker nummer (logisch anders stond die niet in de lijst), want het is wel beetje up tempo ofzo? Ik weet niet of ik dat goed zeg eigenlijk lol, maar oke.

Het geeft me lekkere opwekking vibes en het gaat over liefde en ik ben wel van de spread the love enz, dus vandaar (Love won’t let me down van Hillsong Y&F is ook nice).

Great Are You Lord van All Sons & Daughters

Deze zingen we ook wel eens op Eljada, dus ik denk dat jullie hem wel kennen.

Ik vind dit nummer ook wel rustgevend. Ik zet hem daarom ook wel eens op als ik even helemaal loop te stressen over ja van alles. Ik vind het ook mooie lyrics en het is ook gewoon waar, want ja great are you Lord weet je wel.

Dance van Planetshakers

Ik hoorde dit nummer voor het eerst op opwekking toen ik in klas 2 zat (dit was mijn eerste jaar Opwekking woowwww) en ik dacht meteen jow dit is echt een lekker nummer, want je kan lekker losgaan en meezingen.

So Good van LZ7

Ik zat laatst de muziek te doen bij een spel op Eljada en deze stond in één van de lijsten, dus ik zo aanklikken en ik vond het begin meteen al mooi met dat PIEF PEF POEF ofzo echt goud en ik ga er wel lekker op.

P E A C E van Hillsong Y&F

Deze stond een keer in mijn Release Radar lijst van Spotify en ik dacht sow nice even luisteren en ik vond hem wel top. Het is sfeertje en ja beetje die oceans vibe (wie houdt er nou niet van oceans? Dat nummer is gewoon top).

Dit was mijn lijstje. Ik heb nog veel meer nummers die ik lekker vind, dus ik koos gewoon de eerste 5 die in me opkwamen hihi. Ik hoop dat je wat aan de nummers hebt en ik ga nu weer verder met strijden voor de examens joejoee!

Ps. Slide in m’n DM als je nog een lekker nummer hebt (@bentevandevegte)